18. 1. 2013

15.04.2013 16:57

 

19. Schůzka

18. 1. 2013 (klubovna)

Dnešní schůzku zahájil „Šerm lžic“. Utvořili jsme si dvojice, každý z nás dostal do rukou dvě lžíce a na jednu lžíci jsme si položili kuličku. Druhou lžíci jsme používali jako zbraň. Měli jsme za úkol vyvést protihráče z míry a šikovně strčit do jeho obranné lžíce tak, aby mu z druhé lžíce spadla kulička. Komu spadla dříve, prohrál. Potom jsme si hru několikrát zopakovali a nakonec jsme hráli všichni proti všem.

 

 

Následující hra se jmenovala „Posuvná ložiska“. Všichni jsme si sedli na židle, které jsme umístili do kruhu. Každý z nás dostal jinou barevnou kuličku. Poté Monča tahala kuličky a jakmile vytáhla naši barvu, posunuli jsme se ve směru hodinových ručiček a sedli si na osobu či volné místo vedle. Když na nás někdo seděl a Monča vytáhla naši barvu, nemohli jsme se posunout, dokud jsme neseděli navrchu. Hra skončila, jakmile všichni seděli každý na jedné židli. J

 

 

 

Závěrečná hra nesla jméno „Nemocná zoo“. Všichni jsme si dali mezi zuby kousek špejle a vymysleli si nějaké své zvíře. Když si všichni vybrali nějaké zvíře, hra mohla začít. Snažili jsme se ostatním sdělit, co za zvíře představujeme, a to i přes hendikep, který představovala zmíněná špejle. Každý hráč si měl zapamatovat co nejvíce názvů ostatních zvířat. Nakonec jsme se všichni posadili a sdělili si, kdo poznal nejvíce zvířat. Poté se nám představila i další zvířata, která jsme neuhodli. Vyhrál ten, kdo poznal nejvíce zvířat.