2. 12. 2012

15.04.2013 16:46

 

12. Schůzka

2. 12. 2012 (klubovna, hřiště)

Dnes je první Adventní neděle a my jsme byli požádáni Lánskými hasiči, zda bychom jim nezahráli naši pohádku u příležitosti rozsvícení Vánočního stromečku. Sešli jsme se v půl druhé v klubovně, kde jsme si pohádku dvakrát zkusili.

Poté nám zbyla ještě trocha času, a tak jsme si zahráli na Mafii.

 

 

Když jsme úspěšně odhalili všechny vrahy, šli jsme se oblékat do čertovských přestrojení, namalovali jsme se a vyrazili jsme na hřiště. Tam už na nás čekala připravená scéna i s ozvučením, abychom byli lépe slyšet. Pohádku jsme si ještě jednou zkusili a než se sešli ostatní lidé, vydováděli jsme se na prolézačkách a kolotoči.

 

 

S úderem 16. hodiny pan starosta pozdravil diváky, popřál jim příjemné odpoledne a zahájil naši Mikulášskou pohádku. Musíme se velmi pochválit, jelikož pohádka se povedla, nikdo nic nezkazil a u diváků měla obrovský úspěch. To nás velmi potěšilo a za naše herecké vystoupení jsme každý dostali Adventní kalendář. Když jsme dohráli pohádku, přesunuli jsme se ke stromečku, který se slavnostně rozsvítil, a potom už jsme jen hodovali a pili. Na výběr bylo mnoho druhů cukroví a výborný čaj. Když už jsme byli dostatečně promrzlí, odešli jsme s rodiči domů.