21. 12. 2012

15.04.2013 16:53

 

16. Schůzka

21. 12. 2012 (klubovna)

Poslední schůzku letošního roku jsme zahájili rozdáváním perníčků, které jsme si asi před měsícem nazdobili. Každý si do sáčku vzal stejný počet perníčků tak, aby se dostalo na všechny.

Potom jsme si sedli do kruhu a začali si předávat dárečky. Postupně jsme si jeden po druhém své dárečky rozbalovali a společně se z nich radovali.

 

Jelikož nám vyšel ještě nějaký čas na jednu hru, zahráli jsme si „Mlátičku.“ Všichni jsme si sedli do velkého kruhu a doprostřed si stoupl jeden z nás. Ten měl smotanou roli papíru, která mu sloužila na plácnutí. Vedoucí řekl první jméno (někoho, kdo seděl v kruhu) a ten uprostřed měl za úkol trefit ho rolí. Když však jmenovaný řekl nějaké jiné jméno dříve, ještě než ho dotyčný uprostřed praštil, byl zachráněn a hráč uprostřed musel jít na místo toho, jehož jméno bylo vysloveno. Když se někdo s odpovědí zpozdil a byl udeřen rolí, vystřídal si místo s tím uprostřed. Hra pokračovala, dokud se všichni nevystřídali.

Nakonec jsme si dali nástup, kde jsme dostali dárečky i od našich vedoucích. Dostali jsme krásný kalendář s naší společnou fotkou, malou berušku a něco dobrého na zub.

Jindra také nakonec obdarovala i Monču obřím beruščím polštářkem.

Pak už jsme se všichni rozešli domů užívat si vánoční svátky.