28. 10. 2011

16.11.2011 15:55

7. Schůzka

28. 10. 2011 (Klubovna)

I přesto, že jsou dnes prázdniny, tak jsme se sešli na Beruškách, Pravda, bylo nás tu pomálu, ale i tak jsme si to užili.

Začali jsme s výrobou zvířátek z listí, které jsme poté vystavili do oken naší klubovny. Každý z nás dělal jakékoli zvířátko, které chtěl.

 

 

 

 

Poté jsme si zahráli hru s názvem „Kutálení v kruhu“. Všichni jsme se posadili pohodlně do kruhu a jeden z nás šel doprostřed. Našim úkolem bylo, si posílat míček tak rafinovaně, abychom osobu uprostřed kruhu zmátli a ona nám míček nechytla. Míček se mohl ovšem jen kutálet, né házet apod. Když ho dotyčný uprostřed chytil, vyměnil si pozici s tím, kdo se dotkl míčku naposled. Hra se opakovala, dokud jsme se všichni nevystřídali.

A poslední hra dnešní schůzky byla na naše přání a jmenovala se „Na medvěda“. Hra se hrála ve tmě. Jeden z nás byl medvěd, který měl zavázané oči, brumlal a snažil se někoho chytit. Když někoho chytil, snažil se poznat kdo to je. Jestliže se netrefil, propustil oběť a hledal dál. Pakliže uhádl, kdo to byl, vyměnili si role. My ostatní jsme se snažili pohybovat co nejtišeji, aby medvěd neměl hledání tak jednoduché.